Ik wil mijn kind inschrijven

Wie zijn de Dolfijnen?

De Dolfijnen spelen iedere vrijdagavond samen op dolfijnen eiland. Samen met de kinderen Jarl en Maj ontdekken we een deel van het eiland. Dolfijnen spelen samen in het bos, gaan op zeil weekend en bouwen een kampvuur om brood te bakken. Als je het leuk vindt kan je insignes behalen voor activiteiten rondt een thema, zoals koken, theater, muziek maken en het milieu. Met de dolfijnen gaan we ook nog ieder jaar op zomerkamp: een hele week kamperen en natuurlijk ook de leukste avonturen beleven. Heb jij ook zin om samen met ons op avontuur te gaan? Kijk dan snel verder.

Algemene info

Onze Dolfijnen hebben iedere vrijdag van 18:45 tot 20:45 opkomst. Hun leeftijd is van 7 tot en met 11 jaar en ze bestaan uit zowel jongens als meisjes. Zij dragen een blauwe blouse met de SKZ groepsdas. Je mag sowieso 3 keer meedoen om te kijken of je het leuk vindt en dan pas hoef je te beslissen of je lid wordt van onze groep en kun je je via deze website aanmelden. 

Contact

Wil je komen kijken? Dat kan, elke vrijdag behalve in de vakanties. Graag wel even van tevoren aanmelden via de mail. (E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) Wanneer je mailt vermeld dan wel even je naam en telefoonnummer zodat we contact met je op kunnen nemen. Ook voor andere vragen kun je dit mail adres gebruiken. We geven zo spoedig mogelijk antwoord.

Hopelijk zien we je snel bij de Dolfijnen!

Besluit je om na drie keer om lid te worden, dan kun je een blouse kopen bij de ScoutShop. Dit kan online of in een winkel deze vindt je in Haarlem of in Amsterdam.
Twee keer per jaar vind er een installatie-opkomst plaats, hierbij mogen de ouders van nieuwe dolfijnen aanwezig zijn. Tijdens de installatie-opkomst ontvangen nieuwe dolfijnen hun das en de verplichte insignes die op blouse genaaid dienen te worden. Zo horen ze er helemaal bij. (De das en de insignes hoef je dus niet zelf te kopen.)