Aan het einde van het jaar zo vlak voor de kerstvakantie begint, nodigen we alle leden uit voor een geweldig kerstdiner. Een kookploeg staat dan vanaf ’s morgens vroeg in de keuken om al het lekkers voor te bereiden. Een andere groep vrijwilligers is onze grote zaal al aan het inrichten met tafels en stoelen, zorgt ervoor dat de tafels gedekt zijn en brengt de zaal in verder in kerstsfeer. Zo word de grote zaal getransformeerd in een gezellig restaurant voor 1 dag. Weer een andere groep van de organisatie zijn leuke activiteiten aan het voorbereiden die ze samen met de kinderen gaan spelen voor aanvang van onze maaltijd, en mocht er tijd zijn dan natuurlijk ook na de maaltijd.

Tijdens de kerstmaaltijd zullen er geen patatjes en snacks op het menu staan, maar een echt 3-gangen menu.

Voorbeeldmenu

Voorgerecht:

- Een heerlijk soepje vooraf

Hoofgerecht:

- Stokbroodjes met kruidenboter

- Kerstbrood

- Heerlijk salades

- Gebakken kippenvleugeltjes

- Gehaktballetjes / minihamburgertjes (rundvlees)

- Sausjes

Nagerecht:

- IJs met slagroom

Het menu kan ieder jaar iets afwijken.  Afhankelijk van de inspiratie van onze vrijwilligers dat jaar. Wel proberen wij zo goed mogelijk rekening te houden met de wensen van onze leden, te denken aan allergieën en/of eetgewoontes.